Akcija

AL-KO potopna pumpa za čistu vodu TK 250 ECO 250W. 1bar

84.90KM

Potopna pumpa za čistu vodu AL-KO TK 250 ECO je uređaj koji se koristi za pumpanje čiste vode iz različitih izvora kao što su bunari, rezervoari ili potopljeni prostori. Evo nekoliko ključnih karakteristika i informacija o ovoj potopnoj pumpi:

Snaga motora: AL-KO TK 250 ECO ima motor snage 250 W, što omogućava efikasno i pouzdano crpljenje vode.
Maksimalna dubina uranjanja: Ova pumpa može biti potopljena do dubine od 7 metara. To znači da može biti spuštena u bunar ili drugi izvor vode kako bi se voda iz njega izvukla.
Maksimalna protoka: AL-KO TK 250 ECO može postići maksimalni protok od 5.000 litara vode na sat. To je korisno u situacijama kada je potrebno brzo ukloniti veću količinu vode.
Automatsko uključivanje/isključivanje: Pumpa je opremljena automatskim prekidačem koji omogućava uključivanje i isključivanje pumpe na temelju nivoa vode. To znači da će se pumpa automatski uključiti kada nivo vode poraste iznad određene granice, a isključiti kada se nivo vode spusti ispod te granice. Ovo olakšava korištenje i čini je pogodnom za primjenu u bunarima ili prostorima koji se povremeno pune vodom.
Izrada od kvalitetnih materijala: AL-KO TK 250 ECO je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju, čime se osigurava dugotrajnost i pouzdanost pumpe.
Višenamjenska primjena: Ova potopna pumpa može se koristiti za različite svrhe, uključujući ispumpavanje vode iz podruma, bazena, bunara, rezervoara ili za navodnjavanje vrtova.

+ 9 KM dostava
Kategorija:

Opis artikla

Električna potopna pumpa za čistu vodu AL-KO TK 250 ECO 250W. 1bar

Maksimalni protok L/h 6000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Snaga motora, W 250 W
Plitko usisavanja do, mm 25 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 4.1 KG
Maksimalna veličina čestice mm 5 MM
Bruto težina u kg 4.7 KG
Dimenzija duljina kartona cm 17 CM
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO

Komentari

Nema komentara.

Budite prvi i ostavite komentar za “AL-KO potopna pumpa za čistu vodu TK 250 ECO 250W. 1bar”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *