DOSTAVA

Trošak dostave iznosi 9,00 KM po narudžbi, dok za sve narudžbe preko 200,00 KM dostava je besplatna.

Kupatila.ba će nastojati da kupljene proizvode ili robu isporuči u najkraćem mogućem vremenskom periodu (1-2 radna dana) ili po zahtjevu kupca na željeni datum. Dostava će se vršiti na adresu koju sam kupac upiše u polje ADRESA DOSTAVE prilikom naručivanja robe ili na adresu upisanu prilikom registracije (kupac je dužan ažurirati adresu ukoliko je došlo do promjene iste).

Dostava robe je moguća jedino na teritoriji Bosne i Hercegovine. Rok za dostavu regulisan je odabirom datuma kupca ili ako je dogovoreno drugačije od strane prodavača i kupca. Dostavu za kupatila.ba online trgovinu će vršiti ovlaštene kurirske službe na teritoriji Bosne i Hercegovine. Prodavač i kupac su dužni pregledati pošiljku prilikom slanja tj. prijema robe.

POVRAT ROBE i plaćanje

100% Garancija na kupovinu

Omogućavamo povrat robe u roku od 15 dana od kupovine i garantujemo povrat novca Kupac je dužan snositi SVE troškove koji nastanu pri povratu predmeta kupovine. (više o tome u nastavku). Plaćanje pouzećem Pri plaćanju pouzećem, naručenu robu plaćate odmah po prijemu robe na dogovorenoj adresi.

Plaćanje pouzećem je moguće samo sa gotovinom u valuti koja je naznačena na web stranici (Konvertibilna marka).. Plaćanje po predračunu / preko e-banke Pri odabranom plaćanju po predračunu ili preko e-banke, poslaćemo Vam predračun putem e-pošte sa potrebnim podacima za plaćanje.

Kada uplata predračuna stigne na naš račun, proces isporuke kreće u dogovorenom roku. Sve cijene uključuju PDV. Slike na stranici su ilustrativne. Moguće su greške u cijenama i opisu proizvoda, za koje Vam se unaprijed izvinjavamo. Validnost ponude je 14 dana. Sve informacije na stranici http://www.kupatila.ba/ služe za ličnu upotrebu i vlasništvo su pružatelja usluga. Sve slike na stranici su informativne ili ilustrativne. Kartično plaćanje Kartično plaćanje je realizirano putem Multipay servisa za sigurno plaćanje. Svaki kupac koji želi da izvrši kupovinu na www.kupatila.ba može izvršiti uplatu putem e-go Raiffeisen banke. Ovom uslugom moguće je plaćanje svim MasterCard, Maestro i VISA karticama, svih banaka u BiH. Plaćanje na rate je moguće isključivo moguće preko Mikrofin-a . Sva plaćanja će se vršiti u domaćoj valuti (Konvertibilna marka).

PLAĆANJE NA RATE

Sparkasse: MasterCard Shop'n'Fun kartica do 36 rata Više informacija

Nova Banka: Visa Classic kartica do 24 rate Više informacija

BBI: Visa kupovna kartica do 36 rata Više informacija

ASA (ranije: Sberbank): Cash Card kartica do 36 rata Više informacija

Raiffeisen: VISA Magic Card kartica do 36 rataViše informacija

NLB Banka: NLB Mastercard Charge kartica Više informacija

Mikrofin- Robni kredit

MKD Mikrofin je omogućio svima da na jednostavan način dođu do željene robe i usluge. Izaberite željeni proizvod, popunite osnovne podatke, a neko od naših ljubaznih operatera će vas kontaktirati. Ili jednostavno, uzmite predračun i javite se u jednu od preko 100 Mikrofin poslovnica širom BIH.

Potrebno je da imate ličnu kartu, cips i dokaz o primanjima, a kredit kod nas može biti odobren zaposlenom stanovništvu, preduzetnicima i poljoprivrednicima.

Iznos kredita od 200,00 do 20.000,00 KM, a period otplate do 60 mjeseci. Minimalna mjesečna rata je 25,00 KM. Više informacija