Kupatila.ba je registrovana domena firme Ceraton s.p. Banja Luka.
Nosilac svih prava na internet stranici www.kupatila.ba je pravno lice Ceraton s.p. Banja Luka.
Prodajno osoblje Ceraton s.p. vam garantuje vrhunsku uslugu pri kupovini, povoljne cijene i maksimalnu sigurnost kupovine.
Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Uslovima poslovanja.

Pojašnjenje i korištenje terminologije

Prodavac – firma Ceraton s.p., Stefana Prvovjenčanog 16, 78000 Banja Luka.
Krajnji korisnik  – posjetilac internet prodavnice www.kupatila.ba
Kupac – posjetilac web stranica www.kupatila.ba koji popuni elektronsku narudžbu i izvrši plaćanje na jedan od sljedećih načina: kreditnom karticom, opštom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom ili pouzećem.

Dostava

Ceraton s.p. Banja Luka dostavu roba vrši putem dostavne službe In Time, Euro Express, pošte Srpske ili neke druge kurirske službe po izboru Prodavca. Robu isporučujemo isti ili naredni radni dan nakon što dobijemo potvrdu o plaćanju (kartično plaćanje, virman). Ukoliko ste odabrali da robu platite prilikom preuzmanja (pouzećem), u najvećem broju slučajeva roba se šalje isti dan, pod uslovom da je naručena do 13h. Ukoliko se roba naruči poslije 13h, onda se otprema robe vrši sljedeći radni dan.

Registracija korisnika i e-novosti (newsletter)

Krajnjim korisnicima nudimo mogućnost prijave na naš newsletter. Ukoliko želite primati obavijesti od stranice www.kupatila.ba, to možete učiniti prijavom na newsletter koji se nalazi na početnoj stranici. Registrovani korisnici će redovno biti obaviještavani o akcijama, sniženim cijenema, te će dobijati kupone za popuste putem emaila.

Pitanja i primjedbe

Sva Vaša pitanja ili eventualne primjedbe u vezi sa kupovinom u internet prodavnici www.kupatila.ba možete dostaviti putem e-maila: info@kupatila.ba, a mi ćemo se potruditi da na Vaš upit odnosno primjedbe odgovorimo u što kraćem roku.
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

U pogledu zaštite ličnih podataka kupaca, Ceraton s.p. se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca koja podrazumijeva: prikupljanje i korištenje samo onih podataka kupaca/ korisnika koji su neophodni radi ispunjavanja naših obaveza, informisanje kupaca o načinu korištenja njihovih podataka, ostavljanje mogućnosti izbora kupcima kad je u pitanju korištenje podataka odnosno mogućnost izbora o tome da li žele da se njihovo ime koristi za potrebe marketiških kampanja.
Osoblje firme Ceraton s.p. kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela privatnosti, a svi prikupljeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su našem osoblju samo radi neophodnosti obavljanja posla.

Izjava o sigurnosti plaćanja

Ukoliko ste se odlučili da platite pouzećem, onda novac uručite dostavnom kuriru i to tek kada ste proizvod dobili u svoje ruke, tako da ne postoji mogućnost prevare.
Ukoliko ste odlučili da platite virmanski, sve transfere radite putem banke ili pošte, koje opet garantuju da će transakcija biti obavljena bez prevare.
Ukoliko ste se odlučili da platite karticom, internet prodavnica www.kupatila.ba koristi napredni sistem za siguran prihvat kartica putem interneta Raiffeisen banke. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša online prodavnica NIKADA ne dolazi u kontakt sa podacima o Vašoj platnoj katici. Pored toga, podaci o Vašim karticama su nedostupni i sistemima za online prihvat kartica Raiffeisen banke. Svi navedeni sistemi zadovoljavaju sve zahtjeve vezane za sigurnost online plaćanja. Sve informacije koje se prebacuju osigurane su sa naprednim SSL cerfifikatom koji posjeduje i internet prodavnica www.kupatila.ba

Izjava o privatnosti i zaštiti podataka ukoliko na Web stranici imamo zahtjev za kredit

  • MKD “ Mikrofin“ d.o.o. Banja Luka (skraćeno društvo) se obavezuje da će čuvati privatnost podataka svih korisnika i obrađivati u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka na pravičan i zakonit način.
  • Društvo prikuplja, obrađuje lične podatke samo u mjeri i obimu koji je neophodan za ispunjenje svrhe odnosno realizaciju ugovornog odnosa.
  • Podaci kojima društvo raspolože predstavljaju službenu tajnu i neće se iznajmljivati, pozajmljivati trećim stranama osim u slučaju  zakonske /pravne obaveze da se dostave određeni podaci nadležnim institucijama.
  • Lični podaci korisnika su zaštićeni nizom organizacionih i tehničkih mjera  koje društvo primjenjuje u svom radu.
  • Podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo službenicima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.
  • Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom, molimo da vaše lične podatke ne ostavljate i ne deponujete- dodati web sajt saradnika
  • Za sva dodatna pitanja možete se obratiti direktno društvu na adresu  Vase Pelagića 22, 78000 Banja Luka ili putem e- pošte na adresu: mikrofin@mikrofin.com

Cijena

Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM) i sadrže PDV.
Cijena robe utvrđena je za svaki uređaj pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki uređaj podložan je kontroli u više nivoa, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.
Takve situacije su rijetke i za njih se Ceraton s.p.. unaprijed izvinjava svojim kupcima jer će ih biti prisiljena obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni uređaj te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Akcijska prodaja

Firma Ceraton s.p. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene uređaje na akcijsku prodaju.
Ti uređaji će biti dostupni pod istim uslovima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, tačno specificirane skupine. Uslovi akcijske prodaje biće detaljno opisani, posebno trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.
Nakon isteka roka akcijske prodaje, firma Ceraton s.p. neće primati nove narudžbe po uslovima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.