Akcija

AL-KO potopna muljna pumpa za prljavu TS 400 ECO 400W

89.90KM

Potopna pumpa za nečistu vodu AL-KO TS 400 ECO je snažan uređaj koji se koristi za pumpanje vode koja sadrži čestice i nečistoće. Ova pumpa je posebno dizajnirana za rad u zahtjevnim uvjetima, kao što su ispumpavanje poplavljenih područja, kanalizacija, septičke jame i druge slične situacije. Evo nekoliko ključnih informacija o potopnoj pumpi AL-KO TS 400 ECO:

Snaga motora: Ova pumpa je opremljena motorom snage 400 W, koji pruža snažnu i učinkovitu radnu snagu. Zahvaljujući tome, pumpa je sposobna nositi se s većim količinama nečiste vode i čestica.
Maksimalna dubina uranjanja: AL-KO TS 400 ECO može biti potopljena do dubine od 7 metara. To omogućava da se pumpa spusti u dublje bunare ili slične izvore vode radi ispumpavanja.
Maksimalna protoka: Ova pumpa može postići maksimalni protok do 7.500 litara vode na sat, što je impresivna količina za brzo i efikasno uklanjanje nečiste vode.
Automatsko uključivanje/isključivanje: Slično kao i TK 250 ECO model, TS 400 ECO također ima automatski prekidač za uključivanje i isključivanje pumpe na temelju nivoa vode. To omogućava automatsko pokretanje pumpe kad nivo vode poraste iznad određene granice, a isključuje je kad se nivo vode spusti ispod te granice.
Robustna konstrukcija: AL-KO TS 400 ECO je izrađena od čvrstih i izdržljivih materijala, što je čini otpornom na koroziju i dugotrajnom. Ova pumpa je posebno dizajnirana za rad s nečistom vodom i česticama, stoga je prilagođena takvim zahtjevnim uvjetima.
Filter za grubu nečistoću: Opremljena je filtrom za grubu nečistoću koji sprječava ulazak većih čestica i krutina u pumpu, što pomaže u održavanju njenog optimalnog rada i produžuje vijek trajanja.

+ 9 KM dostava
Kategorija:

Opis artikla

Električna potopna muljna pumpa za prljavu – muljnu vodu AL-KO TS 400 ECO 400W. 1 bar
Maksimalni protok L/h 8000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 5 M
Snaga motora, W 400 W
Plitko usisavanja do, mm 35 MM
Pritisak pumpe 1 bar
Neto težina u kg 4.5 KG
Maksimalna veličina čestice mm 30 MM
Bruto težina u kg 5.1 KG
Dimenzija duljina kartona cm 17 CM
Duljina kabela, m 10 M

Komentari

Nema komentara.

Budite prvi i ostavite komentar za “AL-KO potopna muljna pumpa za prljavu TS 400 ECO 400W”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *