Hidropak1100 W HWW 4600/E LUX

359.00KM

Hidropak1100 W HWW 4600/E LUX
Snaga: 1100 W
Max izbacivanje vode: 45 metara
Garancija: 2 godine

Besplatna dostava
Kategorija:

Opis artikla

Hidropak1100 W HWW 4600/E LUX
Snaga: 1100 W
Max izbacivanje vode: 45 metara
Garancija: 2 godine

Kućni vodovod HWW 4600 / E pogodan je za ekološki prihvatljivo vodoopskrbu kuće i vrta. Pumpa omogućava pumpanje tehnološke vode iz cisterni, bunara ili rezervoara za vodu, u kojima se, na primjer, sakuplja kišnica. Kućnii vodovod pogodan je za zalijevanje vrta, kao i za opskrbu sanitarnim čvorovima ili mašinama za pranje rublja. Na taj način možete uštedjeti dragocjenu vodu za piće.Sa snagom od 1100 W i radnim pritiskom od maksimalno 4,5 bara, pumpa nudi odgovarajući nivo performansi čak i za veće vrtove ili višespratnice. Za razliku od vrtne pumpe, kućni vodovod se automatski uključuje kada je potrebna voda i automatski se automatski isključuje nakon što se voda povuče. Postiže se znatna visina usisavanja do 8 m. Pumpa ima maksimalnu brzinu isporuke od 4600 l / h (0,00128 m³ / s) pri maksimalnoj visini isporuke do 45 m.Dugovječna pumpa s robusnim čeličnim spremnikomDa bi se postigao najveći mogući protok vode, preporučuje se korištenje vrtnog crijeva ili vodovodne cijevi Ø 19 mm (3/4 “). Na usisnoj strani je usisno crijevo sa potreban je integrirani nepovratni ventil s Ø najmanje 19 mm (3/4 “). Preporučujemo usisno crijevo promjera 25 mm (1 “) s integriranim nepovratnim ventilom. Priključci na kućnom vodovodu za usisne i izlazne vodove imaju unutarnji navoj promjera 30,3 mm (G1). prekidač za uključivanje i isključivanje otporan na prskanje.
Pumpom se može upravljati i pojedinačno. Integrirani vijak za odvod vode omogućava vam brzo i jednostavno pražnjenje. Robusna glava pumpe izrađena je od nehrđajućeg čelika. Čelični spremnik ima zapreminu od 20 l i osigurava trenutni protok vode pod visokim pritiskom kada se voda povuče. Za brzo ispitivanje mjerači tlaka ugrađeni su u spremnik. Da bi se zaštitila unutarnja gumena membrana, spremnik uvijek mora biti ispunjen tlakom od 1,5 bara. filter štiti pumpu od onečišćenja i povećava joj vijek trajanja.

Filter možete kupiti zasebno.

Napomena: Prije svake upotrebe pumpe mora se osigurati da su kompletna pumpa i usisno crijevo u potpunosti napunjeni vodom. Na taj način izbjegavate oštećenja pri suvom radu koja nastaju kada nema dovoljno vode za punjenje ili kad se usisava zrak.

Tip: Kućni vodovod

Područje primjene: vodoopskrba i navodnjavanje

Maksimalna veličina čestica prljavštine: 1 mm

Snaga: 1.100 W.

Maksimalni protok: 4.600 l / h

Maksimalna visina pumpanja: 45 m

Veliki transportni kapacitet od 4.600 l / h

Maksimalni pritisak: 4,5 bara

Maksimalna visina samo-usisavanja: 8 m

Težina: 10,8 kg

Komentari

Nema komentara.

Budite prvi i ostavite komentar za “Hidropak1100 W HWW 4600/E LUX”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *