Hidropak 800 W HWW 3200 LUX

275.90KM

Hidropak 800 W HWW 3200 LUX
Snaga: 800 W
Max izbacivanje vode: 38 metara
Garancija: 2 godine

Besplatna dostava
Kategorija:

Opis artikla

Hidropak 800 W HWW 3200 LUX
Snaga: 800 W
Max izbacivanje vode: 38 metara
Garancija: 2 godine

HWW 3200 pogodan je za uštedu vode u kući i vrtu. Pumpa omogućava pumpanje čiste vode iz cisterni, bunara ili rezervoara za vodu u kojima se, na primjer, sakuplja kišnica. Kućni vodovod je pored navodnjavanja vrta pogodan i za napajanje toaletnih sistema ili mašina za pranje veša. Na taj način štedite dragocjenu vodu za piće. S izlaznom snagom od 800 W i radnim pritiskom od maksimalno 3,5 bara, pumpa nudi odgovarajući nivo performansi čak i za veće vrtove ili višespratnice. Za razliku od vrtne pumpe, domaći vodovod se automatski uključuje kada je potrebna voda i automatski se automatski isključuje nakon što se voda povuče. Postiže se znatna visina usisavanja do 8 m. Pumpa ima maksimalnu brzinu isporuke od 3200 l / h (0,00089 m³ / s) pri maksimalnoj visini isporuke do 38 m.

Robusna, dugotrajna pumpa velikog kapaciteta isporuke

Da bi se postigla najveća moguća isporuka vode, preporučuje se upotreba vrtnog crijeva ili vodovodne cijevi Ø 19 mm (3/4 “). Na usisnoj strani usisna strana Preporučuje se crijevo s integriranim nepovratnim ventilom s najmanje Ø Ø 19 mm (3/4 “). Preporučujemo usisno crijevo promjera 25 mm (1 “) s integriranim nepovratnim ventilom. Priključci na kućnom vodovodu za usisne i izlazne vodove imaju unutarnji navoj promjera 30,3 mm (G1). prekidačem za uključivanje i isključivanje otpornim na prskanje pumpom se može upravljati i pojedinačno. Materijal glave pumpe je plastika otporna na udarce. Čelični spremnik ima zapreminu od 20 l i garantira trenutni protok vode pod visokim pritiskom pri povlačenju. Unutarnji spremnici tlaka ugrađeni su u spremnik za brzu provjeru tlaka isporuke.

Predfilter štiti pumpu od onečišćenja i povećava joj vijek trajanja. Filter se može kupiti zasebno.

Napomena: Prije svake upotrebe pumpe mora se osigurati da su kompletna pumpa i usisno crijevo u potpunosti napunjeni vodom. Na taj način izbjegavate oštećenja pri suvom radu koja nastaju kada nema dovoljno vode za punjenje ili kada se uvlači zrak.

Tip: Kućni vodovod

Područje primjene: vodoopskrba i navodnjavanje

Maksimalna veličina čestica prljavštine: 1 mm

Snaga: 800 W

Maksimalna visina pumpanja: 38 m

Maksimalni pritisak: 3,5 bara

Veliki transportni kapacitet od 3.200 l / h

Maksimalna visina samo-usisavanja: 8 m

Težina: 12 kg

Komentari

Nema komentara.

Budite prvi i ostavite komentar za “Hidropak 800 W HWW 3200 LUX”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *