21. Decembra 2022. Ugradbeni vodokotlići TECE

Ugradbeni vodokotlići TECE

Pronalazimo li vas u fazi planiranja budućeg izgleda vašeg novog kupatila i odlučili ste se za postavku konzolnih elemenate kao što su wc šolja i bide? Pre osnovnih građevinskih radova potrebno je da pažljivo odaberete i ugradni element koji prethodi sanitarijama. Tome ćete zatim prilagoditi i sve građevinske i instalacijske poslove. Savetujemo vam da ne uzimate olako ovu odluku jer itekako trebate posebnu pažnju posvetiti detaljima koji će prevagnuti kod kupovine.

Upravo zbog toga smo u svoju ponudu uvrstili zaista inovativna rešenja kada je ovaj segment kupatilske opreme u pitanju. Pored toga svesni smo i da vam moramo pružiti dodatne informacije koje će vam pomoći prilikom ovog odabira.

Ukoliko i vi preferirate evropski kvalitet onda je TECE pravo ime za vas. Njihovi proizvodi se rade po DIN normama i nemačkim standardima. Iz bogate ponude izdvojili smo po nekoliko modela koji su direktno namenjeni ugradnji konzolnih sanitarija, zatim odgovarajuće i pristupačne dvokoličinske tipke i linijski slivnik.
Odabrane vodokotliće pored jednostavnosti ugradnje (kompletno su fabrički predmontirani) odlikuju i sledeće osobine:

lako podešavanje potrošnje vode
isto tako lako podešavanje brzine protoka prstenovima kod rimless sanitarija
najtiši vodokotlić na tržištu
telo vodokotlića je iz jednog dela – bez spojeva
termoiolacija celom površinom – odsustvo kondenzacije
podesiva visina tipke
zapremina od 10 litara
dvokoličinska tehnika ispiranja
moguća je kombinacija sa bilo kojim modelom TECE tipke

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *