22. Oktobra 2022.

konvektori noirot 5 godina garancija

Noirot – lider u svijetu električnog grijanja

Svi radijatori Noirot proizvedeni su u Francuskoj na najmodernijim proizvodnim linijama u skladu s europskim standardima. Jedinstvena tehnologija i najkvalitetniji dijelovi omogućuju desetogodišnje jamstvo na sve Noirot radijatore. Životni vijek je duži od 25 godina.

Robne marke grupacije Muller čine osnovu koja je rezultirala svjetskim liderstvom. One osiguravaju blizak odnos sa klijentima te profesionalnim suradnicima. Svaki brend zasebno predstavlja svoju povijest, znanje, kulturu i dinamiku.Grupa Muller je u obiteljskom vlasništvu te je vodeći svjetski specijalist za grijanje, u svakom pogledu.

Noirot dizajnira i proizvodi najinovativnije uređaje za grijanje stanova, kuća, višestambenih zgrada, poslovnih i industrijskih prostora. Naš prioritet je ponuditi vam najbolji i najveći asortiman proizvoda: električni radijatori, radijatori za kupaonice, TA peći, termodinamičko grijanje vode … Nevjerojatno poboljšana energetska učinkovitost kućišta i poboljšana toplinska udobnost, uz maksimalno ograničene emisije stakleničkih plinova.

Noirot je povijesni i tehnološki lider u svijetu električnog grijanja. Grupa Muller odlučila je zadržati proizvodnju u Francuskoj kako bi osigurala poštivanje strogih proizvodnih propisa, istovremeno slušajući potrebe kupaca i poboljšavajući same proizvode. Ukupno 6 tvornica s najsnažnijim svjetskim odjelima za multi-tehnologiju i više energija, u službi komercijalne mreže. Dakle, Noirot je jedan od rijetkih proizvođača koji neovisno i u potpunosti proizvodi sve svoje uređaje.

  • 6 tvornica u Francuskoj
  • 6 istraživačkih laboratorija u Francuskoj
  • 1500 zaposlenih
  • 80 inženjera u Istraživanju i razvoju
  • Više od 5 milijuna prodanih artikala godišnje
  • Više od 5000 svjetskih top proizvoda
  • Stotine patenata

Najprodavaniji radijator na svijetu sa 5 godina garancije. Dizajniran i proizveden u Francuskoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *