5. Maja 2018. Kako malo kupatilo učiniti većim

Kako malo kupatilo učiniti većim

Ako ne živite u luksuznoj kući s modernim prostranim kupatilom, zasigurno želite svoje maleno kupatilo učiniti većim, barem vizuelno. Koristite naše savete za uređenje kupatila i sigurni smo kako ćete se osećati slobodnije, a vaše kupatilo izgledati prostranije.

Odaberite boje koje će uneti mir u kupatilo čineći ga svetlijim
Blede i nežne boje proširuju prostor. Ne znači da vaše kupatilo mora da bude ružičasto, ali definitivno morate da izbegavate jake boje. Za pribor i peškire koristite vesele boje ali u pastelnim ili neutralnim tonovima. Izvrsno rešenje za svetlije kupatilo zasigurno je dodavanje rasvetnih tela. Plafonska rasveta deluje na celi prostor. Preporučujemo korišćenje zatvorenih rasvetnih tela kako ne bi došla u kontakt sa vodom. Korišćenje zidne rasvete unosi toplinu u prostor.

Odaberite svetlije boje podnih obloga
Korišćenje svetlijih boja podnih obloga takođe je preporuka. Ako niste u mogućnosti da zamenite podne pločice, odlučite se za tepih nežnih boja. Koristite jedan veći tepih umesto nekolicine malih, kako biste dodatno proširili prostor.

Element ispod lavaboa zauzima mnogo mesta
Element ispod lavaboa izvrstan je za pospremanje stvari, međutim zauzima mnogo prostora u vašem malom kupatilu. Montiranjem umivaonika direktno na zid prostor ćete učiniti otvorenijim i prohodnijim. Kako bi nadoknadili prostor za stvari dodajte malu policu ili ormarić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *